torsdag 1. januar 2009

Godt nytt år!

Tirsadg kveld tok vi 4 (hald)thai-jentene oss turen til Laos. Vi måtte ut av landet for å få nytt visum, vi får visum for 3 mnd, det vil si at vi nå er HALVVEIS!!! Og jeg føler vi akkurat har kommet. Vi skal være i Laos i nesten 2 uker. Til søndagen kommer 2 lærere fra Hald og nepal-jentene, og da skal vi litt nordover og ha ferie og kurs der. VI GLEDER OSS!

Mens vi venter på resten av gjengen, har altså vi thai-jentene noen dager i hovedstaden, Kristian og Eirik (Hald-studenter i Laos) har tatt i mot oss og vist oss rundt i byen, og i går kveld var det Nyttårsfeiring!

Vi pynta oss med det vi fant i kofferten av fin klær, og dro ut på restaurant. Laoterne var også klare for fest og det var mye liv i gatene. Fest måltidet bestod av pizza med egg (nam,nam) og is til dessert. Etter middagen dro vi over til kirka, her var det nemlig også fest! Lovsang jeg ikke har sett makan til, med dans og hele pakka. Rett før kl. slo 00.00 dro de med oss jentene opp forran scenen for å danse, vi tok som vanlig hele showet, og litt flaue men også glad fordi det var en utrolig fin kveld ønska vi hverandre godt nytt år. Det ble ingen rakketer i år, vi syns kanskje vi hørte noen smell, når vi var på møte, men ingen av laoterne virka veldig interesert, så det får vi heller ta igjen et annet år...


Vi var i sengs ca 01.30, den tidligste nyttårsaften på mange år, men når Laoterne var ferdig med å feste var det ikke mye vits i for oss å holde oss våkne..






Party løvene i byen!!


'
HappyHappyHappyHappyHappyHappy
NEW YEAR!

Meg og ei herlig jente jeg blei kjent med på Impuls i oktober:)


"LITT" slitne blir man av all feiringa!!

1 kommentar:

Cecilie sa...

Silje, Silje, Silje!
Du er kjempeskjønn!
Gøy å lese og se!
Keep shining as you always do!